Vileda Windomatic vysavač na okna, extra sací výkon

Kód: 585220
Akce
Neohodnoceno
Značka: Vileda
–4 % 1 435 Kč 1 186 Kč bez DPH
Skladem (2 KUS)
Můžeme doručit do:
22.4.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vysavač na okna od Viledy s extra sacím výkonem - nejjednodušší způsob dokonalého čištění oken! Windomatic vysává špinavou vodu z oken do integrované nádobky na vodu. Novinka: tlačítko MAX poskytuje navíc +50 % sacího výkonu pro velmi mokré povrchy a zanechává povrchy zářivě čisté, bez šmouh a kapek na  parapetu nebo na podlaze. 2 úrovně výkonu pro standardní a extra sací výkon pro extra mokré povrchy.
Stačí, když stisknete tlačítko MAX a sací výkon se zvýší o 50 %. Může být také použit na dlaždice, sprchové kouty, zrcadla nebo dokonce i  na čištění rozlitých tekutin. Flexibilní hlavice pro dosažení nejlepšího úhlu čištění, tzn. možnosti vyčistit okna až ke spodní části okna k parapetu a do  rohů. 2× delší životnost baterie: na jedno nabití vydrží v provozu až 40 minut.

Výkonná baterie umožňuje vyčistit až 120 oken na jedno nabití, i když je  zapnutý režim MAX (1 okno = 1m2). Extra lehký. Jednoduchá manipulace a použití. Integrovanou nádobku lze snadno vyjmout. Chcete-li vyčistit nádobku, jen ji opláchněte pod vodou nebo ji vložte do myčky nádobí. Pro úplné nabití nabíjejte 3,5 hodiny. Výkon: 12W. Nabíječka je součástí balení. Šířka stěrky: 27 cm. Jednoduchá manipulace a použití. Hmotnost vysavače na okna: 640 g.

Vlastnosti Vileda Windomatic vysavač na okna:
Elektrický vysavač na okna.
Omyvatelná nádobka na nečistoty.
Vhodné i pro zrcadla, skleněné stoly nebo autoskla.
Flexibilní hlavice se přizpůsobí správnému úhlu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čističe oken
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz