Sanytol dezinfekční čistič pračky, 250 ml

Kód: 765003
Neohodnoceno
Značka: Sanytol
119 Kč 98 Kč bez DPH
skladem u partnera, dodání 2-5 dní
Můžeme doručit do:
9.4.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis produktu:

Každý prací cyklus zanechává v pračce zbytky prášku, nečistoty a vodní kámen, které mohou poškodit pračku. Sanytol, expert na dezinfekci bez chlóru, vyvinul dezinfekční čistič pro pračky, který eliminuje 99,9% bakterií.

Návod na použití:
varování před aplikací: prostředek používejte pouze v prázdné pračce. Doporučené dávkování - 250 ml/1 cyklus. Dejte přípravek do zásuvky na prací prostředek - nepřidávejte jiný čisticí prostředek. Nepoužívejte cyklus předpírky. Spusťte pračku na běžný prací cyklus na 60°C bez prádla. Používejte rukavice.

Čištění dávkovací přihrádky, dveří a  těsnění:
Pozor: používejte rukavice. Aplikujte 50 ml přípravku přímo na vlhkou houbičku. Vyčištěte a odstraňte nečistoty ze zásuvky na prací prostředky, dveří a těsnění. Poté opláchněte a vložte zpět do  pračky.

Čištění uvnitř pračky:
Nalijte zbývající obsah láhve do přihrádky na prací prostředek. Nepoužívejte jiný čisticí prostředek. Spusťte program hlavního praní při 60 °C, bez předpírky a bez prádla. Po ukončení cyklu otřete všechny zbytky, které zůstaly na dveřních spojích čistým hadříkem.

Doporučené použití:
pro údržbu a ochranu vaší pračky doporučujeme používat každé 2 měsíce. U starších praček, které nebyly dříve  čištěny, doporučujeme první péči opakovat dvakrát.

Složení:
<5% neiontové povrchově aktivní látky, <5% amfoterní povrchově aktivní látky, dezinfekční prostředky, parfémy (Limonene), 2-methyl-4-isothiazolin-3-on, 2-phenoxyethanol. Biocidní účinné látky (TP2/AL) didecyldimethylamonium chlorid 5,6 g/kg a (TP2/AL) kyselina mléčná 50 g/kg.

Upozornění:
Používejte biocidní přípravky bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o  přípravku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz