Nabíječka autobaterií CE-BC 15 M, 15A Einhell Expert

Kód: 1002265
Akce
Neohodnoceno
Značka: Einhell
–10 % 2 842 Kč 2 349 Kč bez DPH
dodání skladem u partnera dodání 2 – 3 prac. dnů
Můžeme doručit do:
5.4.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nabíječka baterií Einhell CE-BC 15 M (nabíjecí proud 15A) je inteligentní zařízení pro nabíjení baterií přizpůsobené technicky vysoce vyvinutým a vysoce výkonným bateriím, které se nacházejí v moderních vozidlech. Inteligentní jednotka řízená mikroprocesorem je vhodná pro širokou škálu typů baterií vozidel a je dodávána s celou řadou technických bezpečnostních a údržbových mechanismů.

Hlavní zaměření vývoje bylo na rychlé nabíjení šetrné k baterii, aby bylo dosaženo co nejdelší životnosti při plném výkonu. Ovládání nabíječky je přímější než u běžných zařízení díky podrobnému zobrazení stavu nabití.
Tento univerzální přístroj Einhell je vhodný pro gelové baterie, baterie AGM a bezúdržbové a nenáročné olověné baterie. CE-BC 15 M se automaticky přizpůsobuje napětí baterie vozidel s 12V. Vícestupňový nabíjecí cyklus nabíječky baterií Einhell je automaticky sledován a nastavován pomocí mikroprocesoru.

Inteligentní řídicí elektronika analyzuje typ a stav připojené baterie a zahájí nejvhodnější režim nabíjení, aby vyhovoval tomu, co je požadováno. Funkce udržovacího nabíjení chrání a šetří baterii pro trvale optimální úroveň nabití. Díky tomu je CE-BC 15 M vhodný pro všechny typy vozidel, zejména pro sezónní vozidla s dlouhou dobou odstavení. Místo toho, aby se baterie nechala pomalu zcela vybít a v důsledku toho riskovala poškození, je baterie udržována dobitá na optimální úroveň pomocí udržovacího nabíjení.
Udržovací nabíjení ulevuje bateriovým článkům a prodlužuje životnost, čímž se zamezuje zbytečné a nákladné výměně vadné baterie vozidla. Na začátku sezóny jsou auta, motorky a skútry okamžitě připraveny k použití.

Nabíječka baterií Einhell může poskytovat pomoc při používání baterie v režimu skokového startu, přičemž poskytuje spouštěcí proud 100 A (max. skokový start s použitím druhého vozidla. Nabíječka baterií Einhell je vybavena automatickou ochranou proti přebití, zkratu a přepólování. Tyto ochranné mechanismy chrání nejen nabíječku, ale také baterii.
LED displej napětí a stavu nabití baterie na první pohled zobrazuje aktuální stav baterie a režim, ve kterém nabíječka pracuje. Díky plně izolovaným svorkám lze nabíječku baterií Einhell připojit snadno a bezpečně.

Výhody:
- Inteligentní nabíječka baterií s mikroprocesorovým ovladačem
- Vícekrokový nabíjecí cyklus, řízen a monitorován mikroprocesorem
- 2 v 1: Nabíjení a skokový start počínaje jednou položkou
- Funkce udržovacího nabíjení pro trvale ideální stav nabití
- Univerzální nabíječka baterií pro různé typy baterií
- Pro gelové, AGM, olověné a bezúdržbové olověné baterie
- Optimální pro sezónní vozidla s dlouhou dobou volnoběhu
- Nabíjení zajišťuje prodlouženou životnost baterie
- LED indikátor napětí baterie a průběhu nabíjení
- Vybavená ochranou proti přebíjení, proti zkratu a přepólování
- Plně izolované svorky baterie
- Ergonomická rukojeť pro tryskajicí vodě

Technická data
Síťová přípojka - 230 V | 50 Hz
Jump start - ano
Nabíjecí napětí - 12V
Pomocné startovací zařízení -100 A - 5 sec
Nabíjecí proud min. (arit./ef.) - Max. (Arit./ef.) při 12V DC - 2,7 / [-] - 15 / [-] A

Logistická data
Délka 360 mm
Šířka 290 mm
Výška 245 mm
Hmotnost výrobku 6.95 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Znáte Einhell značku? Specialistu na dílnu a zahradu? Komu se hodí kompresor? Šroubováky, kladiva nebo svěráky nejsou rozhodně to jediné nářadí, které kutilové potřebují k tomu, aby spravili to, co spravit potřebuje. Kutilové potřebují i mnoho dalších pomocníků, občas dojde i na stroje. Mějte proto svou dílnu nebo kůlnu vybavenou i stroji, které se mohou při výrobě nábytku či při udržování domácnosti ve funkčním stavu hodit. Doporučujeme převážně stroje značky Einhell, které jsou známé svou kvalitou. Nepostradatelný je například kompresor Einhell, domácí vodárna nebo kalové čerpadlo Einhell. Taktéž se může hodit tlaková myčka Einhell.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz